Blog

Blogs die Arnaud heeft geschreven zijn hier voor jouw gemak onderverdeeld in twee categorieën, Business & IT en Coaching & Avontuur.

Business & IT

Vijfentwintig jaar lang heeft Arnaud aan het roer gestaan van zijn eigen IT bedrijf. Wat begon als Professional Software Tools transformeerde over de jaren in PST Business Services, een full service bedrijf met 24x7 dienstverlening en een team van zo’n 20 collega’s. In die tijd heeft Arnaud met zijn team oplossingen verkocht aan honderden bedrijven in Europa en daarbuiten. Het bedrijf leeft voort en Arnaud zelf zit ook niet bepaalt stil. Na de verkoop heeft hij nog twee jaar als Client Services Director voor ‘zijn’ bedrijf gewerkt. Blogs die hij in die tijd heeft geschreven hadden natuurlijk voornamelijk Business & IT als onderwerp.

Coaching & Avontuur

In al die jaren transformeerde Arnaud niet alleen zijn bedrijf, maar ook zichzelf. Tijdens weekje vakantie op de motor door Wales werd een dag ingeruimd voor de beklimming van Snowdon, de hoogste berg van Wales. Natuurlijk mocht dat de top niet via het wandelpad worden bereikt, dus werd een gids ingehuurd en beklom Arnaud de berg via een loodrechte rots beklimming, ‘straight to the top’. Dat was de start van zijn klim carrière. Sindsdien heeft Arnaud wereldwijd aan diverse expedities deelgenomen en organiseert hij zelf ook expedities en mooie wandeltochten. Hij heeft ervaren dat in de jungle, op de gletsjer en op de berg geen plaats is voor haantjesgedrag, geen plek voor ondoordachte handelingen, geen tijd voor lange besprekingen en geen ruimte voor twijfel. Zijn ervaringen uit het zakenleven combineert hij met die van zijn klimexpedities, waarmee hij vooral anderen wil helpen en hen wil inspireren en enthousiasmeren. Zijn coaching en managementstijl zijn direct, maar altijd respectvol, met empathie, warmte en betrokkenheid. Onder de noemer Coaching & Avontuur schrijft Arnaud hierover leuke blogs.