Kilimanjaro Experience

 

Verzamel al jouw moed en enthousiasme en GA er voor! Zeg JA tegen de ultieme uitdaging van je leven. Beklim de Kilimanjaro, een echte “Seven Summit”.

 

Team Kilimanjaro Experience maart 2018 is inmiddels gestart met de voorbereidingen. Jij kan mee met het team dat in november 2018 op avontuur gaat, naar de top van de Kilimanjaro. De inschrijving is gestart en de eerste aanmeldingen zijn binnen. Dus kom op! Ga mee op avontuur!

 

“Mensen vragen mij waarom ik Kilimanjaro Experience heb opgezet. Simpel,… voor jou! Meer dan eens heb ik op de top gestaan van de hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro. Een onbeschrijfelijk uitzicht, een surrealistische omgeving en een fantastisch gevoel. Een “wandelberg” wordt deze mastodont op de Afrikaanse savanne en deels in de jungle ook wel genoemd. Niets is echter zo verraderlijk als wandelen naar bijna 6000 meter hoogte. De berg en ook haar beklimmers zijn daarvan helaas elk jaar weer de stille getuigen. Jammer, want het kan anders. Om van een Kilimanjaro beklimming een geweldig avontuur te maken met een zo hoog mogelijke kans op succes, heb ik Kilimanjaro Experience ontwikkeld. In september 2016 startte de eerste groep en 6 maanden later stonden ze op het dak van Afrika.”

 

Op deze aardbol zijn de beroemde “Seven Summits”. De zeven hoogste bergen van elk van de zeven continenten. Beklim ze en jouw naam staat voor altijd in de registers van de Seven Summits.

 

Kilimanjaro is niet zomaar een van de Seven Summits, ze is uniek.

 

  • Het is de grootste vrijstaande berg ter wereld.
  • Aan de voet meet de berg een onvoorstelbare 50 bij 80 kilometer.
  • Het is een stratovulkaan en zodra je op de top staat kijk je in de enorme krater.
  • De berg staat zowat op de evenaar, midden in Africa.
  • Op de top zijn gletsjers.
  • Die top bevindt zich 5895 meter boven zeeniveau.
  • Je ziet de kromming van de aarde. Een WOW moment!

 

Er zijn van die keren dat je een kans krijgt om iets heel speciaals mee te maken. Kilimanjaro Experience is jouw kans! Samen doen, samen ontdekken, samen delen, samen beleven, samen voor elkaar door het vuur gaan en samen presteren. Als een echt team. Als een hecht team. Echter en hechter wordt het niet.

 

Bekijk de trailer

 

  • Wil jij mee met Kilimanjaro Experience november 218? Meld je dan hier aan voor de eerstvolgende gratis en vrijblijvende informatiesessie of stuur ons een email.

 

Wanneer?    Vrijdagavond 13 april 2018 van 19:30 tot 21:30

 

Waar?           Healthclub Juliën, Provincialeweg 16, 4033 BR Lienden (gratis parkeren voor de deur)

 

  • Ga je mee? Meld je dan via deze link nú aan als expeditielid! Je ontvangt een uitgebreid inschrijfformulier met informatie en voorwaarden.

 

 

Je bent niet alleen. Samen met de andere deelnemers word jij een echt expeditielid. Samen worden jullie een team. Je krijgt van ons niet alleen maar een datum waarop je je op het vliegveld moet melden. Wij bieden de ultieme ervaring en die begint al maanden van tevoren tijdens een professionele voorbereiding. Je wordt op en top begeleidt. De expeditieleider heeft al meer dan eens op de top gestaan van deze reus. Het lokale team van gidsen, kok en dragers zijn zeer ervaren. Ze zijn bekend met alle uitdagingen, met de route en ze weten wat er van hen wordt verwacht.

 

Kilimanjaro Experience is een concept van Arnaud de Wilde en wordt mogelijk gemaakt door een hechte samenwerking tussen Healthclub Juliën, arnauddewilde.nl, Oceanic Expeditions en Wim De Backer.