Oceanic Expeditions:

 

Wie kiest voor Oceanic Expeditions, kiest voor avontuur. Fascinerende beelden van een reis die je altijd bijblijft. Herinneringen van een avontuur dat je nooit meer vergeet.

Oceanic Expeditions eigenaar Johnny Peters is dé specialist in Vlaanderen, maar zijn reputatie rijkt inmiddels tot ver buiten de landsgrenzen. Ze bieden een pakket expedities aan in de ongerepte van Papoea, Papoea-Nieuw-Guinea en Vanuatu in de Stille Oceaan. Met 20 jaar ervaring in het doorkruisen van ’s werelds ontoegankelijkste streken, is een ijzersterke reputatie opgebouwd in het organiseren van verrassende reizen naar specifieke culturen en stammen.

Sinds kort legt Oceanic Expeditions zich ook toe op expedities en bergbeklimmen in de mooiste gebieden over de hele wereld. Van de ruige bergen van de Russische Kaukasus met de Elbrus als officiële hoogste top in Europa tot de ijsvlakten in IJsland en de hoogste toppen van Zuid-Amerika (de Aconcagua) en Africa (de Kilimanjaro). Hiervoor is een hechte samenwerking ontstaan met expeditieleiders Arnaud de Wilde en Wim De Backer.

Wil je meer weten over Oceanic Expeditions? Klik dan hier.