De eerstvolgende presentatie

Naar de top van het koudste continent; Antarctica!
Woensdag 15 februari 2023 | 19.30-21.00 uur | Healthclub Juliën in Lienden

De ervaringen

Op zoek naar een interactieve, inspirerende en motiverende presentatie kwam ik uit bij Arnaud. Zijn ervaring in bedrijfsleven en als coach, gecombineerd met veel bergsport en expeditie ervaring, gebruikt hij in zijn presentatie. Ik vroeg hem of hij een link kon leggen tussen het plannen en uitvoeren van een bergbeklimming en het uitvoeren van een project. Geen probleem, Arnaud verzorgde een op maat gemaakte interactieve presentatie, waarbij bij elke projectfase een link gevonden werd. Daarbij gebruikmakend van eigen beeldmateriaal. Kortom, een aanrader om Arnaud uit te nodigen als gastspreker.

Nikaj van Koeveringe
Engineering bij Vanderlande

Ondernemer, avonturier en coach Arnaud de Wilde heeft met zijn presentatie ‘United bij fire’ van de Nieuwjaarsborrel van Betuwe in Business een boeiende avond gemaakt. Bevlogen vertelt hij over de niet alledaagse route die hij in zijn leven heeft afgelegd en over deze bijzondere expeditie die hij heeft begeleid. Maar vooral ook legt hij in deze presentatie voortdurend de link tussen deze expeditie en de keuzes die iedereen in het leven kan maken. Hij daagt het publiek uit om te kiezen voor het avontuur (groot of klein). De comfortzone eens te verlaten. Om naast het geijkte pad te wandelen en zo je horizon letterlijk en figuurlijk te verbreden. Met ruime gelegenheid voor interactie ook vind ik Arnaud als spreker een absolute aanrader, wij hebben het allemaal als een zeer inspirerende start van het jaar ervaren!

Monique Koopmans
Co-founder HR Balie en Go Differente

Arnaud is een plezierige gesprekspartner die meezoekt naar oplossingen voor uw vraagstukken, die hij ziet als uitdaging. Zelfs als je niet met hem in zee zou gaan levert een gesprek met hem al meer zicht op uw eigen vraagstuk. Hij is ondersteunend en is goed in het vertalen van business- en ict-vraagstukken in makkelijke ict oplossingen. Arnaud levert snel goede resultaten en overtreft graag verwachtingen.

Rien Klein
Logistiek Warehousemanager en docent logistiek

Adventure, business, coaching

Chat openen
1
Hallo, waarmee kan ik je helpen?