Arnaud als

Spreker

Arnauds multimediapresentaties zijn voorzien van prachtige foto’s en filmfragmenten. Ze zijn inspirerend en soms ook confronterend. Wil je een leuke middag of avond met een mooi en soms spannend verhaal, kies dan hieronder voor een van de standaard presentaties.

Voor de meer business georiënteerde presentaties combineert Arnaud zijn ervaringen uit het zakenleven met die van zijn klimavonturen. De parallellen van een expeditie met bijvoorbeeld een zakelijk project worden duidelijk. Er is een doel, een strategie, de samenstelling van je team, materiaalkeuze, route, beslismomenten en ga zo maar door.

“Je kan als directeur, manager of expeditieleider van alles zijn, maar nooit besluiteloos.“ 

De business georiënteerde presentaties en informatieve sessies zijn maatwerk. Neem vrijblijvend contact op om hierover van gedachten te wisselen en voor een prijsopgave.

  • Elk standaard presentatie duurt ca. 1,5 uur.
  • Enkele klimmaterialen worden meegenomen en getoond.
  • Arnaud neemt uitgebreid de tijd om vragen te beantwoorden.
  • Prijs: EUR 495,- excl. BTW en excl. 30 cent per km vanaf Tiel.
  • 50% korting voor onderwijs en non-profit.

Meer van mijn persoonlijke doelen zien?

Lees meer over Arnaud

Mijn visie op coachen

Heb je wel eens het gevoel dat je vast zit? Dat je niet verder komt? Dat je geen keuze durft te maken? Of erger, dat je geen keuze meer ziet? Als ondernemer, manager of werknemer op je werk of daarbuiten? We hebben dat misschien allemaal wel eens gehad. Het is geen fijn gevoel. Maar wat wel fijn is, is dat je er iets aan kan doen. Je staat er niet alleen voor. Een coach kan jou helpen. Ruim 1 op 5 personen kiest ooit eens voor een coachtraject om samen te werken aan wat voor hem of haar belangrijk is.

Personal, business en team coaching
Als Personal, Business en Team coach, werk ik graag met mensen aan hun persoonlijke en zakelijke thema’s en besteed ik aandacht aan de verbinding hiervan. Ik begeleid jou in jouw proces van bewustwording van jouw innerlijke leiderschap, zodat jij je eigen doelen stelt en die zelf nastreeft, waarbij ik als coach uiteindelijk overbodig word.

 

Voor elke doelgroep een oplossing
Mijn uitgangspunt is dat elk persoon en elk team uniek is en elk coachtraject daarom van elkaar verschilt. Het inspireert mij om met mensen te werken aan hun persoonlijke of professionele groei en zo door henzelf gestelde doelen behalen. Bij teamsessies is het mijn taak zo te coachen dat teamleden als individu groeien, waardoor ze als team beter samenwerken.

 

De vorm van coachen

Samen bepalen we welke vorm jou het beste past. Soms is het fijn in afzondering gecoacht te worden, soms is wandelen of een bedrijfsbezoek een goede oplossing. Soms is online een oplossing, bijvoorbeeld als de afstand wat verder is. Ik noem dat e-coaching.

Mijn ervaring is dat rustige en diepgaande betekenisvolle gesprekken op basis van gelijkwaardigheid, leiden tot herkenning en erkenning van situaties. Zo ontstaat ruimte voor nieuwe inzichten, voor groei en het behalen van doelen. De oplossing zit in jouzelf. Alles is mogelijk met de juiste drive.

De betekenis van coachen
Voor mij betekent coachen jou begeleiden in jouw proces. Om bij te dragen aan waardevolle inzichten en keuzes laten inzien die er altijd zijn, maar soms niet meer worden herkend. Het creëert rust en balans in de betekenis van je comfortabel voelen bij keuzes die uiteindelijk door jouzelf worden gemaakt en waarmee jij jouw doelen haalt. Het motiveert mij om samen te werken aan verdieping en in het verlengde daarvan aan jouw zelfontplooiing. Continue ontwikkeling en nieuwsgierigheid zijn belangrijk. Ze dragen bij aan vernieuwing, groei en het gevoel van geluk.

 

Hoe begin je
Elk coachtraject begint met een intakegesprek, persoonlijk of online. Dat is kosteloos en uiteraard geheel vrijblijvend. We maken nader kennis en stellen jouw coachvraag vast en praten over jouw doelen. Als coachee vertel jij mij op jouw eigen wijze wat voor jou belangrijk is om aan te werken. Jij bepaalt of we verder gaan. We spreken het aantal verdiepingsgesprekken af en gaan aan de slag. Waar? In mijn coachruimte, op jouw werk, achter de computer, wandelend in een mooie omgeving, het is aan jou.

Ben jij 1 van die 5 personen die met een coach wil werken? Ik ontmoet je graag. Misschien gaan we wel samen aan de slag en begeleid ik jou als personal, business of team coach.

Business coaching

e-Coaching

Personal coaching

Team coaching

Wandel coaching

Chat openen
1
Hallo, waarmee kan ik je helpen?