Avontuurlijke spreker

Arnaud als avontuurlijke spreker

Ben je op zoek naar een avontuurlijke spreker? Arnaud heeft niet alleen een paar mooie plaatjes om indruk mee te maken. Hij vertelt bijzondere verhalen. Verhalen die niet alleen entertainen, maar ook een belangrijke boodschap uitdragen. Bekijk zijn presentaties!

 

Een avontuurlijke spreker

Als avontuurlijke spreker geeft Arnaud inspirerende en soms ook confronterende presentaties. Zijn verhalen zijn bijzonder. Hij is op expedities geweest naar het einde van de wereld, heeft solo geklommen in de Andes en heeft op de top gestaan van het koudste continent. Maar dat niet alleen, hij leidt nog steeds expedities naar het dak van Afrika. Voor een leuke middag of avond met een mooi en soms ook spannend verhaal kun je kiezen voor een van zijn standaard presentaties.

Voor de meer business georiënteerde presentaties combineert Arnaud zijn ervaringen uit het zakenleven met die van zijn klimavonturen. De parallellen van een expeditie met bijvoorbeeld een zakelijk project worden duidelijk. Er is een doel, een strategie, de samenstelling van je team, materiaalkeuze, route, beslismomenten, leiderschap en ga zo maar door. Al deze elementen spelen een rol in de dagelijkse zakelijke werkzaamheden. Zo is een avontuurlijke presentatie niet alleen leuk, maar ook heel erg leerzaam!

 

“Je kan als directeur, manager of expeditieleider van alles zijn, maar nooit besluiteloos.“ 

Avontuur en expedities

Arnauds multimediapresentaties zijn voorzien van prachtige foto’s en filmfragmenten. Ze zijn inspirerend en soms ook confronterend. Zo kan hij als geen ander antwoord geven op vragen als:

  • Hoe stel je een goedwerkend team samen?
  • Welke strategie ga je uitvoeren en wanneer stel je deze bij?
  • Wat kun je bereiken wanneer je uit je comfortzone stapt?
  • Hoe verleg je je grenzen?
  • Wat vraagt leiderschap?
  • Hoe ga je om met stress in extreme omstandigheden?

 

Neem contact op

Wil jij antwoord op deze vragen? Of heb je zelf vragen over uitdagingen in je privé- of zakelijke leven? Arnaud kan je deze antwoorden geven aan de hand van een bijzonder en avontuurlijk verhaal. Hij legt de link van het avontuur naar het bedrijfsleven. Welke lessen leren jij en je team uit een van Arnauds presentaties? Een avontuurlijke mindset, het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen keuzes, je droom volgen. Krijg zelfvertrouwen, ontwikkel je leiderschap en ga op avontuur!

Kies uit een van de vier presentaties hieronder of neem contact op en vraag een presentatie op maat aan!

Arnaud als avontuurlijke spreker

Van jongs af aan is Arnaud ondernemend geweest. Dat begon al toen hij op zijn 20e richting Zweden vertrok. Hij bleef hangen en heeft er uiteindelijk ruim twee jaar gewoond en gewerkt. Terug in Nederland startte hij zijn IT-bedrijf. Tien jaar later opende hij een vestiging in Amerika. Vijftien jaar daarna verkocht hij zijn bedrijf. Deze periode heeft hem als zowel werknemer als werkgever veel geleerd. Hierdoor kan hij zaken van beide kanten bekijken en ze op waarde schatten. 

 

Arnaud als coach

Naast avontuurlijke spreker is Arnaud ook Personal, Business en Team coach. Coaching biedt jou inzicht in wie je bent of wie je wilt zijn, wat je nou precies zou willen veranderen of waar je heen wilt en vooral hoe je dat wil doen of bereiken. Lees hier wat Arnaud als coach voor jou kan betekenen.

Neem contact op voor meer informatie

Contact
Chat openen
1
Hallo, waarmee kan ik je helpen?