Selecteer een pagina

Blog 9 mei 2014: Een heldere blik

Mijn vorige blog ging over een gekleurde bril. Ik was in Barcelona op bezoek bij een van onze leveranciers en was heel enthousiast over de wijze waarop ze hun productlijn en daarmee hun oplossingen opnieuw hebben uitgevonden. Ik ben nog steeds enthousiast...

Blog HNW: Werkplek

Ik heb al geschreven over de Mens en de Technologie in het kader van Het Nieuwe Werken. De derde pijler is de werkomgeving of platgezegd de werkplek. Als ik een kijkje neem bij diverse bedrijven die vol voor HNW hebben gekozen, dan zie ik de meest...

Blog HNW: Technologie

Naast de ‘onderwerpen’ Mens en Omgeving is het voor Het Nieuwe Werken belangrijk ook aandacht te schenken aan Technologie. Hoewel bij HNW door velen vooral wordt gedacht aan thuiswerken, is dat het niet. Locatie-ongebonden kunnen werken is echter wel een...