Business Inspiration Program

Business Inspiration Program

De oorspong van het Business Inspiration Program ligt op Chateau de la Motte in Franse Champagnestreek. Na een van de succesvolle Chateausessies is het idee ontstaan om samen met een select aantal ondernemers en/of ondernemende managers op avontuur te gaan en inspirerende bedrijven te bezoeken om met frisse ideeën en nieuwe inzichten een boost te kunnen geven aan de plannen voor de eigen onderneming.

Het is een stevig programma geworden, gericht op opporren, prikkelen en in beweging zetten. Het wordt een herijking van jou, van jouw bedrijf en waar je met het bedrijf naar toe wilt in de huidige markt.

Wat gaan we doen?

Het Business Inspiration Program neemt je mee op avontuur langs spannende bedrijven waar je in discussie gaat over thema’s als inzicht, identiteit, visie, duurzaamheid, en inspiratie. De thema’s zijn gekoppeld aan het bedrijf waar wij te gast zijn. Je luistert naar het verhaal van ondernemende pioniers en vernieuwers. Je kunt met hen ideeën uitwisselen, kennis en ervaring delen en jouw mening geven.

Je leert hoe vernieuwend de organisatie is, hoe men het heeft aangepakt zodat jij lering kunt trekken uit alles wat je hoort en ziet. Met die kennis kun je niet alleen jouw bedrijf, maar ook jezelf opnieuw uitvinden om beter in te spelen op de dynamiek van de moderne wereld.

Dit is het plan

Met die al die frisse kennis ga je tijdens een tweedaagse sessie op een inspirerende locatie in de Vlaamse Ardennen aan het werk. Dat is jouw Kick-Off. Daar komt alles samen en maak jij je plan waarmee jij jouw bedrijf laat excelleren in 2025. Een plan dat niet alleen bijdraagt aan samenwerking en succes, maar ook aan winstgevendheid. Een plan waarmee jij het onderscheid gaat maken. Een plan waarmee jij gaat pieken.

Het programma bestaat uit zes blokken verspreid over drie maanden. Het aantal deelnemers per groep is zeer beperkt, zodat er alle tijd en aandacht is voor je persoonlijke thema’s.

Als je nu echt nieuwsgierig bent geworden en nog meer informatie wilt, vraag dan de volledige brochure aan.

 

Dit kun je verwachten

  • Zes interactieve sessies
  • Persoonlijke profiel analyse
  • Indrukwekkende kennismaking
  • We gaan je geen methode leren, maar inspireren
  • We praten niet alleen over succesvolle ondernemingen, we gaan ze ook bezoeken
  • De laatste sessie is jouw kick-off voor 2025

Download de brochure

Wil je meer weten over het programma, de investering, de data en de bedrijven die we gaan bezoeken? Vraag dan de brochure aan. Jouw investering draagt bij aan jouw ontwikkeling en reflectie als ondernemer.

Over klimmen & klauteren, vallen & opstaan

De Coaches

Twee ervaren coaches die elkaar blindelings vertrouwen, bij wie samenwerking voorop staat en die alles weten van klimmen en klauteren, vallen en opstaan nemen je mee op avontuur langs spannende bedrijven. Zij besteden veel aandacht aan de verbinding van zakelijke- en persoonlijke aspecten en zorgen ervoor dat jij lering kunt trekken uit alles wat je hoort van ondernemers en hoe zij het binnen hun organisatie hebben aangepakt.

Rob van Wissen

Zijn talent om nieuwe perspectieven voor anderen te ontwikkelen, persoonlijke betrokkenheid en levenservaring maakt zijn bedrijf Capdenac tot zijn manier van leven. Met bewust luisteren en doortastende vragen inspireert hij op creative wijze. Hij is als geen ander in staat vanaf het eerste moment een sfeer te creëren van onderling vertrouwen, waardoor jij je meteen open en kwetsbaar durft op te stellen.

Arnaud de Wilde

Hij heeft wereldwijd aan diverse expedities deelgenomen. De hoogtepunten die hij heeft bereikt en de diepe dalen waar hij doorheen is gegaan, zakelijk en tijdens expedities, gebruikt hij als inspiratie. Zijn jarenlange ervaring met het opzetten en aansturen van organisaties in binnen- en buitenland, het ontwikkelen en implementeren van strategische plannen en het begeleiden van teams, dat is zijn leidraad voor zijn programma’s.

Arnaud heeft presentaties gegeven voor

Healthclub Juliën

Presentatie: Naar de top van het koudste continent
Onderwerp: Winners know, preparation is the key!

EDSN

Presentatie: Naar de top van het koudste continent
Onderwerp: Strategie | Teamwork makes the dream work.

LeasePlan
Presentatie: Naar de top van het koudste continent
Onderwerp: Risico management
Joy for Children

Presentatie: Gletsjers op de evenaar
Onderwerp: Samen bereik je meer

Bibliotheek Rivierenland
Presentatie: Naar de top van het koudste continent
Onderwerp: N.v.t.
Vanderlande

Presentatie: Bedrijfsspecifiek
Onderwerp: N.v.t.

Rotary
Presentatie: Naar de top van het koudste continent
Onderwerp: Teamwork makes the dream work.
Rotaract

Presentatie: Gletsjers op de evenaar
Onderwerp: N.v.t.

Rotaract
Presentatie: Naar de top van het koudste continent
Onderwerp: Met een team de top bereiken is ook samen een doel behalen.
Rotary

Presentatie: Naar de top van het koudste continent
Onderwerp: Teamwork en motivatie.

Meer van mijn persoonlijke doelen zien?

Lees meer over Arnaud
Chat openen
1
Hallo, waarmee kan ik je helpen?