Selecteer een pagina

Chateausessie

Het idee van Chateausessies is ontstaan in het voorjaar van 2006. Op het prachtige chateau de la Motte in de Franse Champagnestreek kom je tot rust, maar vooral tot nieuwe persoonlijke en zakelijke inzichten en groei. De coaches geven met veel aandacht, passie en energie vorm aan Personal, Team en Business Coaching. Hoewel een bijna ongekende vertrouwelijke en ontspannen sfeer wordt gecreëerd, betekent deelnemen aan een Chateausessie hard werken, maar ook veel energie en inspiratie opdoen.

Chateausessies besteedt aandacht aan de verbinding van zakelijke en persoonlijke aspecten. Wars van traditionele methodieken bieden wij door een eigentijdse aanpak inzicht in uw coachingsvraag. Onze passie is om programma’s te maken met oog voor business resultaat en aandacht voor persoonlijke groei.

Samenwerken in een vertrouwde omgeving maakt Chateausessies tot dé coachingsbeleving.

Vertrouwen

Vertrouwen is de kracht van Chateausessies. We maken onder andere gebruik van de tools van Thomas International , zoals de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) of de Thomas Emotionele Intelligentie Questionnaire (TEIQ). Deze geven tijdens onze intensieve begeleiding inzicht in kwaliteiten en competenties. U bepaalt uw koers en kiest uw volgende stap, wij helpen u op weg.

Klik hier om meer te lezen over het programma en de kosten.

Coaches

Het programma wordt begeleid door Arnaud de Wilde en Rob van Wissen, oprichter van Chateausessies.