Coach Nijmegen

Ben je op zoek naar een coach in Nijmegen? Loop je steeds vast op bepaalde zaken en weet je niet hoe je deze op kan lossen? Ben je erg ambitieus en wil je betere resultaten? Of wil je persoonlijk groeien? Een coach kan je hierin op de juiste weg helpen! Oftewel, een coach is er voor elke ondernemer die wil groeien, zowel zakelijk als persoonlijk.

Wat is een coach?

Een coach helpt je om orde op zaken te stellen. Wat gaat er goed? Waar is nog ruimte voor verbetering? Waar loop je tegenaan? Dit zal de basis zijn voor het coachingstraject. Aan de hand van dit soort vragen krijgt een coach namelijk inzicht in jouw leven. De coach geeft concreet en eerlijk advies zodat jij je eigen doelen kan nastreven. Hij biedt hulp waar jij dat nodig hebt. Dit kan vanalles zijn. 

Arnaud als coach in Nijmegen

Van jongs af aan is Arnaud ondernemend geweest. Dat begon al toen hij op zijn 20e richting Zweden vertrok. Hij bleef hangen en heeft er uiteindelijk ruim twee jaar gewoond en gewerkt. Terug in Nederland startte hij zijn IT-bedrijf. Tien jaar later opende hij een vestiging in Amerika. Vijftien jaar daarna verkocht hij zijn bedrijf. Deze periode heeft hem zowel als werknemer als werkgever veel geleerd. Hierdoor kan hij zaken van beide kanten bekijken en ze op waarde schatten. 

Werkwijze

Elk coachtraject begint met een intakegesprek, persoonlijk of online. Dat is kosteloos en uiteraard geheel vrijblijvend.

We maken nader kennis en stellen jouw coachvraag vast en praten over jouw doelen. Als coachee vertel jij mij op jouw eigen wijze wat voor jou belangrijk is om aan te werken. Jij bepaalt of we verder gaan. We spreken een aantal verdiepingsgesprekken af en gaan aan de slag. Gedurende het proces wordt duidelijk hoeveel tijd nodig is of voor jou wenselijk is.

Waar? In mijn coachruimte, op jouw werk, achter de computer, wandelend in een mooie omgeving, het is aan jou.

Het coachingstraject

Jij bepaalt uiteraard zelf het onderwerp waarop je gecoacht wil worden. In de praktijk blijkt dat niet altijd even helder te zijn. Vaak zijn het meerdere onderdelen die tezamen moeten leiden tot het behalen van doelstellingen. Als coach stel ik vragen die je jezelf misschien niet stelt. Ik moedig je aan om elk onderdeel te benoemen, helder te krijgen en scherper te stellen. Samen werken we ook aan de verbinding tussen de zakelijke doelstellingen en jouw persoonlijke ambities. Ik begeleid jou in jouw proces van bewustwording van je eigen verantwoordelijkheid en jouw intrinsieke leiderschap om je eigen doelen te stellen en die zelf na te streven, waarbij ik als coach uiteindelijk overbodig word. Ben jij er klaar voor?

Caoch Nijmegen

TOP-COACHING

Arnaud combineert zijn ervaringen uit het zakenleven met die van zijn klimexpedities en gebruikt ze als input voor zijn coachingsessies. Wil jij ook het avontuur aangaan en tegelijkertijd gecoacht worden? Dat kan! Wanneer je voor een coachingsprogramma met een tocht kiest, hebt je alle ruimte om tot nieuwe inzichten te komen, ideeën op te doen en keuzes te maken. Dit coachingstraject heet TOP coaching en heeft twee coachingsprogramma’s waar je uit kan kiezen. Ontdek of deze manier van coaching bij jou past!

Proces

Coaching is een proces. Er zijn geen quick fixes. Door het proces gedegen op te zetten en te doorlopen, werken we samen om het bedrijf op koers te krijgen en te brengen van waar het nu is naar waar je het wil hebben. Regelmatig houden we diepgaande gesprekken. Moeilijke onderwerpen worden niet geschuwd. Harde noten worden gekraakt. Voortgang wordt bewaakt.

Doelen stellen

Zodra je duidelijk hebt welke richting je met het bedrijf op wilt en wat je wilt bereiken, werk ik als coach in Nijmegen met je samen aan de plannen, de prioriteiten en de strategieën die nodig zijn om je doelen te bereiken. Dat kan een zakelijk doel zijn, maar ook een privé doel omdat het je persoonlijk raakt. Dat gaan we samen ontdekken en we gaan er samen aan werken. Je verwerft diepgaande inzichten en je creëert ruimte voor jezelf om gestaag naar je doelen toe te werken.

Coaching is voor iedereen, ook voor jou. Neem contact met me op!

Ik werk niet alleen als coach in Nijmegen, maar ook in o.a. Arnhem, Tiel en Culemborg.

Neem contact op voor meer informatie, kosten of een intakegesprek

Contact
Chat openen
1
Hallo, waarmee kan ik je helpen?