Outdoor life coach

Ben je op zoek naar een outdoor life coach? Loop je steeds vast op bepaalde zaken en weet je niet hoe je deze op kan lossen? Ben je erg ambitieus en wil je betere resultaten? Of wil je persoonlijk groeien? Een coach kan je hierin op de juiste weg helpen! Oftewel, een coach is er voor elke ondernemer die wil groeien, zowel zakelijk als persoonlijk.

Wat is een outdoor life coach?

Een outdoor life coach helpt je om orde op zaken te stellen. Niet binnen in een kantoor, maar juist buiten in de natuur. De natuur brengt ontspanning en rust. Wat gaat er goed? Waar is nog ruimte voor verbetering? Waar loop je tegenaan? Dit zal de basis zijn voor het coachingstraject. Aan de hand van dit soort vragen krijgt een coach namelijk inzicht in jouw leven. De coach geeft concreet en eerlijk advies zodat jij je eigen doelen kan nastreven. Hij biedt hulp waar jij dat nodig hebt. Dit kan vanalles zijn. 

Coachprogramma

Je wilt een andere beleving, dus dan gaan we het compleet anders doen. De samenstelling van de groep kan op unieke wijze worden ingevuld, geheel naar wens en behoefte. Eén op één met Arnaud, in groepsverband, met jouw eigen directie, management of projectteam of misschien samen met een vriend of je zakenpartner. 

Met jezelf of met jouw team ga je de ultieme uitdaging aan, parallel aan de uitdaging waar je al voor staat. Je krijgt er dus iets bij, maar je creëert tegelijkertijd ruimte om het anders te doen. Het is niet even ‘out of the box’ denken, het is letterlijk ‘out of the box’ doen. Samen doen, samen ontdekken, samen delen, samen beleven en samen presteren. Als een echt team. Als een hecht team. Echter en hechter wordt het niet.

Avontuurlijke outdoor coachingstrajecten

Arnaud is een avontuurlijke ondernemer. Hij combineert zijn ervaringen uit het zakenleven met die van zijn klimexpedities en gebruikt ze als input voor zijn coachingsessies. Wil jij ook het avontuur aangaan en tegelijkertijd gecoacht worden? Dat kan! Wanneer je voor een coachingsprogramma met een tocht kiest, hebt je alle ruimte om tot nieuwe inzichten te komen, ideeën op te doen en keuzes te maken.

Er zijn twee coachingsprogramma’s die onder deze TOP coaching vallen:

  1. TOP-WEEK
  2. OVER DE TOP

Ontdek of deze manier van coaching bij jou past!

Outdoor life coach

Het proces

‘In de bergen gebeurt iets met je’, zeggen vele avonturiers. Persoonlijk vind ik buiten rust, in de bergen of de bossen, en creëer ik letterlijk afstand tussen nu en het dagelijks leven. Zo kan je rustig kijken naar de situatie die is ontstaan. De ruimte vult zich met nieuwe inzichten, ideeën en keuzes. Keuzes die je soms niet meer ziet, maar die er dan toch blijken te zijn. Tijdens zo’n reis gaat het niet om de prestatie. Het gaat niet om het lopen van de langste afstand of het bereiken van de hoogste top. Het gaat om de reis zelf. Het gaat om de tocht die je onderneemt, inzicht dat ontstaat, ervaring die je beleeft en groei die je doormaakt.

De ruimte die tijdens de tocht ontstaat gebruik je om te dromen, te denken, te praten en te relativeren. Nieuwe inzichten sterken je in het nemen van beslissingen. Wat doe je nu? Wat wil je doen? Wat wil je niet meer doen? Wat vind je leuk? Wat vind je echt belangrijk? Wat wil je niet gemist hebben als je over vijf of tien jaar achteromkijkt? Wat wil je absoluut gedaan hebben als je vijf of tien jaar vooruitkijkt? Dat gaan we ontdekken tijdens het outdoor coachingsproces.

Werkwijze

Elk coachtraject begint met een intakegesprek, persoonlijk of online. Dat is kosteloos en uiteraard geheel vrijblijvend.

We maken nader kennis en stellen jouw coachvraag vast en praten over jouw doelen. Als coachee vertel jij mij op jouw eigen wijze wat voor jou belangrijk is om aan te werken. Jij bepaalt of we verder gaan. We spreken een aantal verdiepingsgesprekken af en gaan aan de slag. Gedurende het proces wordt duidelijk hoeveel tijd nodig is of voor jou wenselijk is.

Waar? Dat is aan jou!

Doelen stellen

Zodra je duidelijk hebt welke richting je zelf of met je bedrijf op wilt en wat je wilt bereiken, werk ik als outdoor life coach met je samen aan de plannen, de prioriteiten en de strategieën die nodig zijn om je doelen te bereiken. Dat kan een zakelijk doel zijn, maar ook een privé doel omdat het je persoonlijk raakt. Dat gaan we samen ontdekken en we gaan er samen aan werken. Je verwerft diepgaande inzichten en je creëert ruimte voor jezelf om gestaag naar je doelen toe te werken.

Outdoor coaching is voor iedereen, ook voor jou. Neem contact met me op!

Neem contact op voor meer informatie, kosten of een intakegesprek

Contact
Chat openen
1
Hallo, waarmee kan ik je helpen?