Selecteer een pagina

Personal, Business & Team coaching

Ondernemen, leidinggeven, managen. Het is een groot avontuur. Dat weet ik uit eigen ervaring. Ik heb het voortouw genomen en aan de zijlijn gestaan. Ook ik heb beslissingen moeten nemen en die van anderen moeten opvolgen. Die ervaring gebruik ik tijdens mijn Personal, Business en Team coaching, om anderen te helpen en beter te maken, qua spel en voorbereiding. Coachen betekent voor mij het creëren van rust, zorgen voor een balans en het bieden van keuzes die er altijd zijn, maar soms niet meer worden gezien of herkend.

Als professional heb jij focus op jouw functie, jouw business en jouw plaats in de organisatie, maar privé kunnen er soms zaken spelen waardoor je vastloopt. Ik ben als coach wel betrokken, maar ik ga niet aan het roer staan. Dat geeft mij een bredere kijk op jouw situatie en ook een scherp oog voor detail. Zo kan ik jou helpen te excelleren bij de uitvoering van jouw vak en alles daar omheen, zoals het maken van keuzes, maar ook qua gedrag, houding en uitstraling.

Een coach maakt je rustiger, helpt je vooruit en maakt je beter…. Zo’n coach ben ik.

Coaching is maatwerk. Ieder mens is uniek en iedere situatie is anders. Samen maken wij coaching passend aan jouw persoonlijke en zakelijke situatie. Mijn coaching programma’s zijn dan ook maatwerk. Soms is dat één op één, soms in teamverband en andere keren juist in groepsvorm al dan niet met eigen collega’s.

Ik geloof sterk in de combinatie van fysieke inspanning en geestelijke ontspanning. Dit element verwerk ik zoveel mogelijk in elk coaching traject. Van een goed gesprek tijdens een verfrissende wandeling tot een meerdaagse uitdaging.

Maatwerk

Passend en uniek voor uw persoonlijke en zakelijke situatie.

Avontuurlijk coachen

  Beter resultaat door fysieke inspanning en geestelijke ontspanning.

Chateausessies

Kom tot nieuwe persoonlijke en zakelijke groei.

Business Inspiration Program

Inspireren en enthousiasmeren met een tour langs 5 topbedrijven.

Ik ben blij dat je deze carrière switch hebt gekozen, want ik denk echt dat jij een top coach bent! Altijd lastig als je zo een “naam” probeert op te bouwen stel ik me voor, maar voor (jonge) ambitieuze ondernemers denk ik niet dat ze een betere kunnen treffen!

Tom Breur – Vice President Data Analytics bij Cengage Learning

ppa-certificaatMet een Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) leer je hoe je jezelf ziet, hoe je je gedraagt in een gewone werksituatie en als je onder druk staat. Deze methode zet ik in als start van een coaching traject. Ik gebruik het ook als je wilt leren hoe anderen tegen jou aankijken en hoe jij wellicht beter met anderen kan omgaan.