Selecteer een pagina

Programma

Chateausessies biedt programma’s voor professionals die een volgende stap willen zetten. Inschrijven kan als team, maar ook individueel. Elk programma wordt steeds opnieuw specifiek gemaakt voor de deelnemers en afgestemd op de coachingsvraag.

De coaches zelf hebben in 2018 “Daadkracht” als thema gebruikt voor teamsessies. Voor 2019 gaan ze weer een stap verder, want nadat je daadkrachtig bent geweest in je keuzes is durf nodig om door te zetten. Het thema voor 2019 is dan ook “Durf” en “Doorzetten”. Wat doe jij om te bereiken wat je voor ogen hebt? Wat is er voor nodig? Hoe sterk ben je en waarbij kan je nog wel wat hulp gebruiken?

Samen met een gelijkgestemden ga je aan het werk in een omgeving die inspireert en stimuleert. Het gebeurt allemaal in de beslotenheid van het landgoed Chateau de la Motte, middenin de Champagne streek in Frankrijk. Een omgeving waarin jij je veilig voelt om je uit te spreken en andere zich veilig voelen om jou feedback te geven. Je denkt na over ambities, over concrete doelen, welke concrete stappen daarbij horen en wat daarvoor moet worden meegenomen of juist achtergelaten. Denk aan leiderschapsvraagstukken zoals groei, communicatie, motivatie, samenwerking, balans en richting. Je gaat op zoek naar antwoorden en neemt beslissingen… en dan is durf nodig om door te zetten.

Kosten

Het all inclusive programma wordt aangeboden vanaf €1.695,- exclusief BTW.

U reist op eigen gelegenheid en kosten.

Voor individuele deelname raden wij aan tijdig te reserveren. Er is dan slechts plaats voor 6 deelnemers. De sessies worden op vaste data gepland. Informeer hier voor de eerstvolgende sessie en om een brochure aan te vragen. Voor teamsessies kunnen aparte afspraken worden gemaakt qua aantal en data.