Selecteer een pagina

Rob van Wissen

Rob van Wissen is al vele jaren actief in coaching, outplacement en executive search. Hij heeft diverse managementposities vervuld binnen de ICT branche en vele jaren in de wereld van Executive Search. Deze achtergrond inspireert hem als Personal en Business Coach. Zijn talent om nieuwe perspectieven voor anderen te ontwikkelen, persoonlijk betrokkenheid en levenservaring maakt zijn bedrijf Capdenac tot zijn manier van leven.

Rob heeft veel belangstelling in hoe mensen met elkaar omgaan. Met bewust luisteren en doortastende vragen inspireert hij de ander op creatieve wijze. Zijn wijze om met anderen te delen schept vertrouwen. Rob is als geen ander in staat vanaf het eerste moment een sfeer te creëren van onderling vertrouwen, waardoor je je gelijk open en kwetsbaar durft op te stellen. Hij besteedt veel aandacht aan de verbinding van zakelijke en persoonlijke aspecten. Wars van de traditionele methodieken biedt hij door een eigentijdse aanpak inzicht in de coachingsvraag.

Het is zijn passie om met coaches waarmee hij samen werkt, programma’s te maken met oog voor business resultaat en aandacht voor persoonlijke groei. Programma’s waarmee u nieuwe wegen ontdekt om vervolgens de juiste richting in te kunnen slaan.

Rob is een doorzetter, die uit tegenslagen telkens weer nieuwe energie put. Hij houdt van het Bourgondische leven en beoefent met passie zijn kookkunst tijdens de coaching- en teambuildingsessies op Chateau de la Motte. Zijn glas is altijd helemaal vol, bij voorkeur met champagne!

Voor meer informatie over Rob en Capdenac klik hier.