e-Coaching

e-Coaching is online coaching, dus coaching via de computer. Er zijn vele bedenkingen die links en rechts worden geroepen. Het is onpersoonlijk, je kunt elkaar niet echt in de ogen kijken, je krijgt de lichaamstaal niet goed mee, en nog veel meer. Hoe kan het dan effectief zijn? Toch kan het dat.

Arnaud heeft veel ervaring in e-Coaching en online gesprekken. Een gesprek in een coachruimte is echt niet altijd beter. Een online coachgesprek is zeker niet slechter. Het is anders. Iets om rekening mee te houden en wanneer je dat goed doet, dan kan e-coaching een hele goede keuze zijn.

Voordelen
e-Coaching heeft zo zijn specifieke voordelen. Het scheelt bijvoorbeeld tijd. Je hoeft er tenslotte niet voor naar een locatie te reizen en weer terug. De gesprekken kunnen daardoor ook wat korter worden gehouden. Als je een uur moet reizen voor een gesprek van anderhalf, dan wordt dat soms als zonde van de tijd ervaren. Bij e-Coachen heb je dat niet.  Een gesprek van een uurtje kan dan heel goed werken. Zo kan je meerdere korte gesprekken plannen die heel effectief kunnen werken. Kleine stapjes, kleine succesjes.

Elk coachtraject begint met een intakegesprek, persoonlijk of online. Dat is kosteloos en uiteraard geheel vrijblijvend.

We maken nader kennis en stellen jouw coachvraag vast en praten over jouw doelen. Als coachee vertel je mij op eigen wijze wat belangrijk is om aan te werken. Jij bepaalt of we verder gaan. We spreken een aantal verdiepingsgesprekken af en gaan aan de slag. Gedurende het proces wordt duidelijk of je meer tijd nodig hebt of wenselijk vind.

Waar? Online achter de computer natuurlijk, het is tenslotte e-coaching.

Een combinatie is ook altijd mogelijk, deels online en deels persoonlijk op locatie. Bijvoorbeeld bij mij in de coachruimte of juist wandelend in een mooie omgeving. Het is aan jou.

e-Coaching is voor iedereen. Wellicht ook voor jou,…

Neem contact op voor meer informatie, kosten of een intakegesprek

Contact
Chat openen
1
Hallo, waarmee kan ik je helpen?