Over Arnaud

Over Arnaud

Arnaud - Kennismaken

Sommigen denken dat Arnaud een leven leid als avontuurlijke Expeditieklimmer in Afrika of Zuid-Amerika of op Antarctica. Anderen vragen hem als spreker of voor een mooie presentatie, soms zakelijk georiënteerd met een boodschap en andere keren als vertier om eens naar een spannend verhaal te kijken en luisteren. En dan zijn er die Arnaud als coach waarderen. Alle drie klopt.

Van jongs af aan is Arnaud ondernemend geweest. Dat begon al toen hij op zijn 20e richting Zweden vertrok. Hij bleef hangen en heeft er uiteindelijk ruim twee jaar gewoond en gewerkt. Terug in Nederland startte Arnaud zijn IT-bedrijf. Tien jaar later opende hij een vestiging in Amerika. Vijftien jaar daarna verkocht hij zijn bedrijf. Deze periode heeft van hem een team player gemaakt die ook solo sterk kan opereren.

Het avontuur is gebleven, zijn business is getransformeerd en coaching is toegevoegd. Zo is Arnauds ABC-concept ontstaan van Adventure Business en Coaching.

  • Het avontuur is gebleven. Hij neemt wereldwijd deel aan expedities, zoals de beklimming van de hoogste berg op Antarctica.
  • Zijn business is getransformeerd. Naast IT advies, contract en projectmanagement geeft Arnaud veel presentaties en organiseert hij trekkings als Tourleader op de Kilimanjaro in Afrika.
  • En coaching is toegevoegd, voor personen, teams en bedrijven.

Sindsdien neemt Arnaud wereldwijd deel aan klimexpedities, zoals die van de hoogste berg op Antarctica, Mount Vinson. In 2017 is Kilimanjaro-Experience opgericht. Het hele concept van Kilimanjaro-Experience kan je in vier woorden samenvatten; goed begeleid Kilimanjaro beklimmen. Duizenden mensen proberen elk jaar de top van deze prachtige berg te bereiken. Velen vinden het een wandelberg, maar toch bereiken bijna vier op de tien de top niet. Waarom is dat? Hoe kan het beter? Met Arnaud’s concept van coaching en begeleiding haalt 85% de top wel. Dat kan ook met een zakelijke insteek. Kijk op Over de TOP bij TOP coaching voor de mogelijkheden.

Naast avonturier en entrepreneur is Arnaud een gewaardeerd coach en spreker. Hij combineert zijn ervaringen uit het zakenleven met die van zijn klimexpedities en gebruikt ze als input voor zijn coaching sessies.

“Ik ben werknemer geweest, maar ook werkgever. Zo heb ik geleerd om zaken van beide kanten te bekijken en ze op waarde te schatten. Of je nou werknemer, manager, directeur of expeditieleider bent, op moeilijke momenten kan je van alles zijn, maar nooit besluiteloos. Mijn motto,…Just do it!

Blijf op de hoogte van mijn avonturen

Volg mijn klimavonturen

Partners

Goed voorbereid Kilimanjaro beklimmen! Deze 4 woorden vatten het concept samen van het KilimanjaroExperience programma. Zij zijn de perfecte partner voor het Over de Top coachprogramma. Je beklimt parallel aan jouw project of doelstelling in teamverband de Kilimanjaro. 

Bij Chateausessies wordt niet geluierd, maar hard gewerkt. Elk coachprogramma is maatwerk. Rob van Wissen, stuwende kracht achter dit unieke concept, creëert een sfeer van vertrouwen. Het leidt tot openheid in een besloten omgeving. Groei is onvermijdelijk.

Chat openen
1
Hallo, waarmee kan ik je helpen?