Referenties

Deze mensen zijn je voor gegaan

Nikaj

Arnaud heeft voor ons een inspirerende huiskamersessie verzorgd. Bevlogen vertelde hij over zijn avonturen en dan met name over de beklimming van de hoogste berg van Antarctica. Bijzondere verhalen gehoord ondersteund met mooie foto’s, filmpjes en materiaal. Op de berg is alles bijvoorbeeld veel duidelijker. Je discussieert niet al bungelend aan een touw, je maakt tevoren afspraken en je houdt elkaar eraan, Je spreekt iemand direct aan en laat geen zaken op zijn beloop en je moet iemand ook echt voor 200% kunnen vertrouwen. Een kleine fout, onachtzaamheid etc. kan op een berg vergaande consequenties hebben. Zeker op Antarctica waar een reddingsactie eigenlijk niet mogelijk is. En iedereen accepteert die consequenties ook op het moment dat ze zich voordoen. Lessen om langer over na te denken en te koppelen aan je dagelijks leven en je werk.
Ik kan iedereen aanbevelen om Arnaud te vragen zijn avonturen te komen delen.

Maurice van der Horst
Advocaat/Partner bij VERDER Arbeidsrecht | Advocaten en Voorzitter 40+ club Ronde Tafel Tiel. 

Beveel ik graag aan, inspirerend, niet mooier makend hoe het is, maar gewoon hoe het is. Ook een verhalen verteller, waarbij je precies de beleving voor ogen krijgt en het avontuur mee beleeft. Je ook zeker lerend dat een goede voorbereiding meer dan het halve werk is en hoe je als team letterlijk (de bergen) en figuurlijk (in je bedrijf) fabelachtige hoogten kunt bereiken. The sky is the limit.

Juliën van der Slikke
Healthclub Juliën

Lidy Vos
Nikaj

Arnaud is an inspirational speaker who knows how to catch the attention of his audience. He takes the learnings from his mountain climbing adventures and projects these into the day-to-day business life. Recommended! When he tells his stories you will be sitting on the edge of your seat.

Ad van Schaik
SVP Head of Group Audit a.i. bij LeasePlan

Inmiddels heb ik Arnaud al in diverse verbanden presentaties zien geven. Zowel binnen IT als over zijn klimtochten. Zijn professionaliteit weet hij goed te combineren met humor. Zijn enthousiasme en passie daarbij zijn buitengewoon inspirerend.

Lidy Vos
Directeur Bestuurder Stichting Openbare Bibliotheek Rivierenland

Lidy Vos
Nikaj

Op zoek naar een interactieve, inspirerende en motiverende presentatie kwam ik uit bij Arnaud. Zijn ervaring in bedrijfsleven en als coach, gecombineerd met veel bergsport en expeditie ervaring, gebruikt hij in zijn presentatie. Ik vroeg hem of hij een link kon leggen tussen het plannen en uitvoeren van een bergbeklimming en het uitvoeren van een project. Geen probleem, Arnaud verzorgde een op maat gemaakte interactieve presentatie, waarbij bij elke projectfase een link gevonden werd. Daarbij gebruikmakend van eigen beeldmateriaal. Kortom, een aanrader om Arnaud uit te nodigen als gastspreker.

Nikaj van Koeveringe
Engineering bij Vanderlande

Ondernemer, avonturier en coach Arnaud de Wilde heeft met zijn presentatie ‘United bij fire’ van de Nieuwjaarsborrel van Betuwe in Business een boeiende avond gemaakt. Bevlogen vertelt hij over de niet alledaagse route die hij in zijn leven heeft afgelegd en over deze bijzondere expeditie die hij heeft begeleid. Maar vooral ook legt hij in deze presentatie voortdurend de link tussen deze expeditie en de keuzes die iedereen in het leven kan maken. Hij daagt het publiek uit om te kiezen voor het avontuur (groot of klein). De comfortzone eens te verlaten. Om naast het geijkte pad te wandelen en zo je horizon letterlijk en figuurlijk te verbreden. Met ruime gelegenheid voor interactie ook vind ik Arnaud als spreker een absolute aanrader, wij hebben het allemaal als een zeer inspirerende start van het jaar ervaren!

Monique Koopmans
Co-founder HR Balie en Go Differente

Monique
Rien

Arnaud is een plezierige gesprekspartner die meezoekt naar oplossingen voor uw vraagstukken, die hij ziet als uitdaging. Zelfs als je niet met hem in zee zou gaan levert een gesprek met hem al meer zicht op uw eigen vraagstuk. Hij is ondersteunend en is goed in het vertalen van business- en ict-vraagstukken in makkelijke ict oplossingen. Arnaud levert snel goede resultaten en overtreft graag verwachtingen.

Rien Klein
Logistiek Warehousemanager en docent logistiek

Arnaud coacht je effectief en op een prettig tempo naar je volgende stap. Hij stelt de goede vragen en is kritisch en complimenteus op de juiste momenten. Zijn brede praktijkervaring is erg behulpzaam. Ik zou hem iedereen aanbevelen.

Rosanne Hof-Braams
Online Marketing Specialist bij Bravilor Bronamat

Rosanne
silhouet

Me and some friends have recently been having an amazing expedition to Kilimanjaro’s Uhuru Peak with Arnaud as travel coordinator and guide. Working and travelling with him is a fantastic experience. His knowledge, experiences, his passion and his personal approach have been truly differentiating, making our expedition unforgettable. It is therefore that I can warmly recommend Arnauds leadership (and participation!) for these kind of challenging and complex travels. Enjoy!

Remy Heuver
Global Executive Strategy, Partnerships, Sales, Negotiations and M&A at Ericson

Tijdens een presentatie van Arnaud heb ik ademloos geluisterd en gekeken. Hij vult de ruimte en je voelt zijn aanwezigheid. Je merkt duidelijk dat Arnaud zowel een ondernemer is als een avonturier die de meest prachtige expedities organiseert en leidt. Hij combineert zijn ervaring uit het bedrijfsleven met situaties die hij meemaakt tijdens avontuurlijke bergbeklimmingen overal ter wereld. Zijn presentatie was doorspekt met prachtig foto en filmmateriaal. Zaken als een beslissingsmoment, risico inschatting, conflicthantering en een go / no go moment worden levensecht in beeld gebracht. Hij overtuigt je ervan dat een beslissing beter is dan geen beslissing, maar durft zich hardop de vraag te stellen of hij een juiste beslissing heeft genomen. Ik kan iedereen aanraden een lezing of presentatie van Arnaud bij te wonen.

Jan Willem Bekkers

silhouet
Referentie - Tom Breur

Ik ben blij dat je deze carrière switch hebt gekozen, want ik denk echt dat jij een top coach bent! Altijd lastig als je zo een “naam” probeert op te bouwen stel ik me voor, maar voor (jonge) ambitieuze ondernemers denk ik niet dat ze een betere kunnen treffen!

Tom Breur
VP Advanced Analytics

Na de boeiende presentatie over zijn tocht vroeg ik Arnaud wat het klimmen hem geleerd heeft. “Omgaan met een nieuwe werkelijkheid”, antwoordde hij. “Steeds een nieuw dal, een nieuwe uitdaging. Je weer aanpassen … daar gaat het om”. Dit raakte me en ik gebruik dit nu regelmatig als metafoor in mijn werk als psycholoog. Want ook in het gewone leven moeten we ons steeds weer aanpassen aan ‘nieuwe werkelijkheden’ die zich voordoen. Daar flexibel mee omgaan is de kunst!

Yèrma van Egeraat
Metis Psychologie

Referentie - Yèrma van Egeraat
Referentie - Wim De Backer

Arnaud de Wilde was te gast bij onze vereniging alwaar hij op een bijzonder boeiende en passionele manier de zaal in vervoering bracht met het relaas van zijn beklimming in de jungle van Papoea.

Wim De Backer

Arnaud fungeerde als onze voorklimmer voor de Seven Summit expeditie bij onze Carstensz United by Fire Expeditie 2015 in Papua (waarvan een film is uitgebracht). Wij zijn uiterst tevreden over zijn uitzonderlijk professionele aanpak en uitzonderlijke positieve Team spirit, in uiterst moeilijke omstandigheden in een land dat zeer moeilijk te bereizen is. Van de 6 klimmers bereikten 5 de top. Iedereen keerde veilig terug naar het basis camp.

Johnny Peeters
Zaakvoerder Oceanic Expeditions

Referentie - Johnny Peeters
Referentie - Wim De Backer
Arnaud is een coach die op een prettige manier communiceert. Hij confronteert je met je eigen gedrag. Houdt je een spiegel voor, zodat je kan groeien en je doelen kan behalen of bijstellen.

Erika Kruit
Locatiecoördinator JP van den Bent stichting

Chat openen
1
Hallo, waarmee kan ik je helpen?