Presentatie Woensdag 15 februari 2023

Naar de top van het koudste continent; Antarctica!

Woensdag 15 februari 2023 | 19.30-21.00 uur | Healthclub Juliën in Lienden

Bij Healthclub Juliën verzorgt Arnaud al jarenlang de beklimmingen naar de Kilimanjaro. Zelf klimt hij over de gehele wereld, maar Antarctica zat in zijn hoofd dat moest eens gebeuren. Na 10 jaar dromen moest het er een keer van komen. Arnaud ging de uitdaging aan, de beklimming van Mount Vinson, met zijn 4892 meter de hoogste berg op Antarctica. Uiteindelijk kwam zijn droom uit en heeft hij zich gevoegd bij het selecte groepje beklimmers van Mount Vinson.

Op woensdag 15 februari neemt hij ons mee in zijn avontuur en verteld over zijn voorbereidingen, over het belang van Teamwork en hoe om te gaan met onverwachte omstandigheden (zoals een bevroren oor). Kortom, een verhaal vol spanning en nog nooit gehoorde elementen, waarbij je een tas vol inspiratie mee naar huis kunt nemen, om zelf ook je dromen na te leven.

Ook hier geldt: Winners know, preparation is the key!

De presentatie kan door iedereen gratis worden bijgewoond.
Leden van Healthclub Juliën kunnen zich opgeven via de Juliën Online App!
Niet-leden kunnen zich aanmelden via het contactformulier op Contactgegevens – Healthclub Juliën | Lienden (healthclubjulien.nl)

Woensdag 15 februari 2023 | 19.30-21.00 uur

Tielenaar beklimt de hoogste bergtoppen

Arnaud in de Pers

Deze Tielenaar beklimt de hoogste bergtoppen ter wereld; alleen Denali en Mount Everest ontbreken nog

Het was geen vooropgezet plan, maar het lijkt er toch van te komen. Arnaud de Wilde uit Tiel beklom vijf van de ‘seven summits’ en hoopt in 2025 het rijtje vol te maken.

Blijf op de hoogte van mijn avonturen

Volg mijn klimavonturen
Chat openen
1
Hallo, waarmee kan ik je helpen?