TOP coaching

Terwijl het lichaam zich inspant en de geest ontspant, ontstaat ruimte om te groeien.
‘In de bergen gebeurt iets met je’, zeggen vele avonturiers. Persoonlijk vind ik buiten, in de bergen of de bossen, rust en creëer ik letterlijk afstand tussen nu en het dagelijks leven. Zo kan je rustig kijken naar de situatie die is ontstaan. De ruimte vult zich met nieuwe inzichten, ideeën en keuzes. Keuzes die je soms niet meer ziet, maar die er dan toch blijken te zijn. Tijdens zo’n reis gaat het niet om de prestatie. Het gaat niet om het lopen van de langste afstand of het bereiken van de hoogste top. Het gaat om de reis zelf. Het gaat om de tocht die je onderneemt, inzicht die ontstaat, ervaring die je beleeft en groei die je doormaakt.

De ruimte die tijdens de tocht ontstaat gebruik je om te dromen, te denken, te praten en te relativeren. Nieuwe inzichten sterken je in het nemen van beslissingen. Wat doe je nu? Wat wil je doen? Wat wil je niet meer doen? Wat vind je leuk? Wat vind je echt belangrijk? Wat wil je niet gemist hebben als je over vijf of tien jaar achteromkijkt? Wat wil je absoluut gedaan hebben als je vijf of tien jaar vooruitkijkt?

Wat doe je als je de volledige vrijheid zou hebben om jouw eigen keuzes te maken?

Op welke wijze je de tocht aangaat is aan jou. Met een vriend of collega, in een groepje of met jouw management of projectteam of misschien juist heel bewust alleen met Arnaud. De keuze is aan jou.

Tijdens de tocht merk je dat je heel stil kunt zijn, in gedachten verzonken. Andere keren merk je dat je juist veel praat. Er ontstaat een band en een sfeer van vertrouwen waarin je heel openhartig durft te zijn en vooral eerlijk tegen jezelf. Je keert fris terug, vol energie en vertrouwen, met ideeën en een nieuwe blik.

Je kunt kiezen uit de volgende twee coachprogramma’s:

TOP-week

Over de top

TOP coaching
Buitenland - TOP coaching
Buitenland - TOP coaching

Meer van mijn persoonlijke doelen zien?

Lees meer over Arnaud
Chat openen
1
Hallo, waarmee kan ik je helpen?