Over de TOP

Het OVER DE TOP coachprogramma is een goede keuze als je voor een grote verandering staat. Een transitie die je niet zomaar even doet. Er is tijd nodig, met ruimte voor het opdoen van inzichten, maar ook het weer kunnen aanpassen daarvan. Bijvoorbeeld voor een nieuw managementteam dat over paar maanden effectief moet zijn. Of juist een hele persoonlijke verandering waar je een aantal maanden flink mee aan de slag wil. Vestigingsdirecteuren die het komende jaar nauw moeten samenwerken. Een directieteam dat binnen enkele weken of maanden moet worden samengesteld en ingewerkt. Al deze situaties zorgen hoge verwachtingen en zijn stuk voor stuk enorme uitdagingen.

Je vraagt je af, ‘hoe goed ken je jezelf of elkaar eigenlijk’? Wat verwacht je nou echt? Hoe goed werk jij samen met jouw team of anderen? Werkt dat “hutje op de hei sessie” eenmaal per jaar nou echt? Gaat elk teamlid hierna voor de ander door het vuur?

Als je het nooit anders doet, verwacht dan ook geen ander resultaat.

Het kan echt anders. Het kan echt beter. Laat zien dat jij anders bent en anders denkt. Durf het op een andere wijze te doen. Mensen leven en werken al vaak genoeg in vaste patronen. Wil je verandering, treedt dan buiten dat geijkte patroon.

OVER DE TOP is een coach programma waarbij het er allemaal anders aan toe gaat.

Uit eigen ervaring weet ik dat het de beleving is die moet veranderen. Als directeur en eigenaar van een IT-bedrijf stond ik voor grote uitdagingen. Met een compleet andere beleving krijg je een andere kijk op wat je doet, wie je bent, met wie je werkt, wat je echt belangrijk vindt en wat niet, hoe je iets wil aanpakken of hoe juist niet.

Verandering begint bij jezelf.

Verandering is een proces. Met OVER DE TOP koppel je dat proces aan jouw transitie, jouw droom, jouw doel, jouw opdracht. Je laat het parallel aan elkaar lopen. De ervaring die je opdoet met de verandering die je doormaakt, wordt onderdeel van jouw transitieproces. OVER DE TOP zorgt vaak voor een mega verandering met mega resultaat.

Wil je er zes maanden de tijd voor nemen, dan duurt OVER DE TOP ook zes maanden. Heb je er drie, dan worden het er drie. Over de TOP loopt parallel aan jouw uitdaging, jouw droom, jouw doel, jouw transitie.

Coachprogramma
Je wilt een andere beleving, dus dan gaan we het compleet anders doen. Met jezelf of met jouw team ga je de ultieme uitdaging aan, parallel aan de uitdaging waar je al voor staat. Je krijgt er dus iets bij, maar je creëert tegelijkertijd ruimte om het anders te doen. Het is niet even ‘out of the box’ denken, het is letterlijk ‘out of the box’ doen. Samen doen, samen ontdekken, samen delen, samen beleven en samen presteren. Als een echt team. Als een hecht team. Echter en hechter wordt het niet.

Programma voorbeeld
Jij wil voor jezelf of met jouw team in vijf maanden een mega verandering doorvoeren. Het OVER DE TOP coachprogramma gaat parallel hieraan lopen. In dit voorbeeld dus vijf maanden. Lees verder

Investering
Over de TOP is maatwerk. Het coachprogramma wordt nauwkeurig afgestemd op jouw wensen, eisen en behoeften. De kosten bedragen € 6.950,- per persoon vanaf 4 deelnemers, inclusief verblijfskosten, exclusief reiskosten. Doe je dit liever alleen, samen met Arnaud, dan gelden andere tarieven. Neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken of stuur een appje via de site. Wie weet wordt dit jouw eerste stap naar een totaal andere beleving.

Over de top - coachprogamma
Over de top - presentatie
Over de top - beklimming

Meer informatie? Of vrijblijvend kennismaken?

Neem contact op met Arnaud

Programma voorbeeld (vervolg)
Je wordt in 5 maanden voorbereid om een berg te beklimmen. De berg is de metafoor voor de uitdaging, de droom of het doel. Niet zomaar een berg. De Kilimanjaro in Tanzania. Eén van de beroemde Seven Summits, de hoogste top op elk van de zeven continenten. Kilimanjaro is de hoogste van Afrika. Afrika staat symbool voor jouw transitie naar een andere wereld. Kilimanjaro is de grootste vrijstaande berg en daarmee symbool voor jouw grootste uitdaging.

Je doet het niet alleen. We doen het samen. Geen uitdaging is hierna te groot. Een team wordt een wereldteam, een TOP team.

De tocht voert je mee door een prachtige en inspirerende omgeving. Het zorgt voor rust en ruimte. Je krijgt er letterlijk de rust om inzichten op te doen en de ruimte om te groeien.

Het is niet echt een beklimming. Het is een trekking. Je loopt. Hierdoor is er rust, tijd en ruimte voor diepgaande gesprekken. Tijd om alles even te laten rusten. Tijd om nieuwe inzichten op te doen. En tijd genoeg om het gesprek weer op te pakken.

Het is niet alleen maar een trekking. We gaan vooral ook samen aan de slag met jouw uitdaging, jouw droom, jouw doel. In dit voorbeeld heb je jezelf vijf maanden gegeven. We spreken in die periode meerdere coachingsessies af, minimaal één per maand. Parallel hieraan bereiden we ons ook voor op de beklimming. De beklimming zelf vindt plaats in de laatste maand.

Beleving
De beleving van het OVER DE TOP coachprogramma is uniek. De samenstelling kan daarom ook op unieke wijze worden ingevuld, geheel naar wens en behoefte. Eén op één met Arnaud, in groepsverband, met jouw eigen directie, management of projectteam of misschien samen met een vriend of je zakenpartner. Neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken of stuur een appje via de site. Wie weet wordt dit jouw eerste stap naar een totaal andere beleving.

Locaties
De coachsessies en voorbereidingen voor de beklimming van de Kilimanjaro zijn steeds in Nederland. Een enkele keer gaan we naar België. Er wordt samengewerkt met Kilimanjaro-Experience, partner van het OVER DE TOP coachprogramma.

Waarom een berg? Omdat het zo anders is, zo ver ‘out of the box’, dat je eindelijk eens echt tot in je vezels al jouw vaardigheden zal moeten aanspreken. Niet louter fysiek, maar vooral mentaal. Tijdens de voorbereiding. Tijdens de uitvoering. Samenwerking is onontbeerlijk. Vertrouwen is een must. Voor elkaar door het vuur gaan wordt vanzelfsprekend. Groei is onontkoombaar.


Terwijl het lichaam zich inspant en de geest ontspant, ontstaat er ruimte om te groeien.

Je gaat merken dat er tijdens het hele coachtraject, in Nederland en daar buiten, ruimte ontstaat. Die ruimte gebruik je om te dromen, te denken, te praten en te relativeren. Je doet nieuwe inzichten op die je sterken in het nemen van een besluit. Wat doe je nu? Hoe ga je het straks doen? Hoe ga je het vooral niet meer doen? Wat vind je echt belangrijk? Hoe ga je beter (samen)werken?

Doorloop het OVER DE TOP coachprogramma, volbreng de reis, tank energie en vertrouwen, bekijk alles met een nieuwe blik en ga aan de slag.

Over de top - Safari
Over de top - Kilimanjaro berg
Chat openen
1
Hallo, waarmee kan ik je helpen?