TOP-Week

Het TOP-week coachprogramma doorlopen we samen in 7 dagen, verdeeld over een periode van 10 weken. Vooraf hebben we elkaar al even telefonisch gesproken. Het programma bestaat uit een aantal sessies in Nederland en een week op een locatie naar keuze. Die locatie inspireert zal je helpen rust en ruimte te vinden om inzichten op te doen.

De tocht voert je mee door prachtige en inspirerende omgevingen. Ze zorgen voor rust en ruimte. Je krijgt er letterlijk de rust om inzichten op te doen en de ruimte om te groeien.

  1. Week 1 – halve dag; We maken kennis. Je hebt eerder al een korte vragenlijst ontvangen, eerlijk ingevuld en gemaild. We praten over wie je bent en hoe je in het leven staat. Over welke keuzes je maakt en op welke wijze. Waarom je doet wat je doet. Wat voor type je bent, wat bij je past en wat juist niet. We praten over jouw coaching vraag, die nu misschien scherper wordt. Als je er voor gekozen hebt om dit met je team of in groepsverband te doen, dan doen we deze en de volgende stappen gezamenlijk.
  1. Week 3 – halve dag; We reflecteren op de eerste dag. Hoe heb je die beleefd? Hoe denk je er nu over? Wat verraste je? Waar kijk je naar uit? Is je coaching vraag nog dezelfde en is die helder? Wat verwacht je? Wanneer ben je tevreden?
  1. Week 5 – dag 2 t/m 6; Je reist overdag naar de locatie. ’s Avonds ontmoeten we elkaar voor een diner. De volgende morgen na het ontbijt controleren we de spullen waarvoor je een paklijstje hebt ontvangen. We zijn klaar voor vertrek. Jouw driedaagse wandel experience begint. Samen zorgen we voor we een klimaat waarin vertrouwen en respect aanwezig zijn. Als coach luister ik aandachtig naar je en motiveer ik je om na te denken en te praten over jouw coach vraag. De omgeving inspireert je en brengt je letterlijk in beweging. Passie, levenservaring en betrokkenheid spelen een belangrijke rol. Dit leidt tot vertrouwen en openheid, vanwege de beschermde en besloten omgeving op basis van deze unieke werkwijze. Er ontstaan nieuwe inzichten en ruimte die je gebruikt om te dromen, te denken, te praten en te relativeren. Dit sterkt je in het nemen van beslissingen. Op de laatste dag reis je naar huis. Uit en thuis in slechts 5 dagen, maar wel een fantastische ervaring rijker. Moe en toch ook uitgerust, met een heldere blik op de toekomst en vooral vol energie.
  1. Week 7 – een halve dag; Reflectie. Geheel afhankelijk van jouw ervaring, jouw gevoel, jouw beleving en jouw behoefte praten we over jouw toekomst, jouw wensen, jouw doelen en welke stappen je onderneemt om die te bereiken.
  1. Week 10 – een halve dag; Afsluiting. Op welke wijze ben je bezig met jouw doel? Welke eerste stap heb je ondernomen en waarom juist die stap? Wat wordt de volgende stap? Hoe ga je ervoor zorgen dat je op koers blijft?

Locaties
De locatie voor de coachsessies is steeds in de omgeving van Tiel, behalve voor week 5. Dan reis je naar de locatie die je speciaal hiervoor kiest. Klik hier voor de bijlage die een prachtige locatie in Oostenrijk beschrijft. Gebruik het als voorbeeld. Er kan ook gekozen worden voor een locatie dichter bij huis, in de Belgische Ardennen. Of juist wat verder weg, in Noorwegen, in de omgeving van Stavanger met dagtochten naar de beroemde Kjerag Bolten en Preikestolen. Of een wandel-coach traject in Zwitserland in de buurt van Grindelwald, met zicht op de Eiger, Jungfrau en Mönch. Het gaat niet om afstanden afleggen. Het gaat om de reis met jezelf. Samen bepalen we wat het beste past.

Beleving
De beleving van een TOP week is uniek. De samenstelling kan daarom ook op unieke wijze worden ingevuld, geheel naar wens en behoefte. Eén op één met Arnaud, in groepsverband, met jouw eigen directie, management of projectteam of misschien samen met een vriend of je zakenpartner.

Investering
Een TOP-week coaching traject is mogelijk vanaf € 1.695,- per persoon met minimaal 4 personen, inclusief overnachtingen (half pension), exclusief reiskosten. Doe je dit liever alleen, samen met Arnaud, dan gelden andere tarieven. Neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken of stuur een appje via de site.

TOP-week wandeling
Top-Week buitenland
TOP-week coachprogamma

Meer informatie over deze unieke TOP-week? Of vrijblijvend kennismaken?

Neem contact op met Arnaud
Chat openen
1
Hallo, waarmee kan ik je helpen?