Wandel coaching

Wandelen terwijl je wordt gecoacht. Kan dat wel? Ben je dan niet snel afgeleid, niet bij de les? Nee, juist niet. Wandel coaching kan juist heel goed werken.

Arnaud heeft veel ervaring met wandel coaching. Gesprekken in een coachruimte zijn echt niet altijd beter. Wandel coaching is gewoon anders. Het kan juist een hele goede keuze zijn.

Wandel coaching heeft belangrijke voordelen. In een coachruimte zit je vaak tegenover elkaar, wandelen doe je juist naast elkaar. Wanneer je tegenover elkaar zit in een afgesloten ruimte, dan worden stiltes al gauw als ongemakkelijk ervaren. Dat is anders wanneer je wandelt. Dan is het juist fijn als je even stil bent, om je heen kijkt en van de omgeving kunt genieten. Zo creëer je de ruimte om over het gesprek na te denken, terwijl je nog in gesprek bent. Je pikt het gesprek na enkele minuten gewoon weer op.

Die rust en ruimte van de omgeving biedt jou ook ruimte. Ruimte voor reflectie, bedenken wat je nou echt belangrijk vindt, waar het je werkelijk om gaat. Je kunt rustiger nadenken en bespreken op welke wijze je jouw doelen wilt bereiken. Je bewustzijn van al deze zaken groeit. Jij groeit.  

Wandel coaching is voor iedereen. Wellicht ook voor jou,…

Elk coachtraject begint met een intakegesprek, persoonlijk of online. Dat is kosteloos en uiteraard geheel vrijblijvend.

We maken nader kennis en stellen de jouw coachvraag vast en praten over jouw doelen. Als coachee vertel je mij op eigen wijze wat belangrijk is om aan te werken. Jij bepaalt of we verder gaan. We spreken een aantal verdiepingsgesprekken af en gaan aan de slag. Gedurende het proces wordt duidelijk of je meer tijd nodig hebt of wenselijk vind.

Hoe? Wandelend natuurlijk, het is tenslotte wandel coaching.

Een combinatie is ook altijd mogelijk, zoal bijvoorbeeld deels online, deels in de coachruimte en deels wandelend. Het is aan jou.

Neem contact op voor meer informatie, kosten of een intakegesprek

Contact
Chat openen
1
Hallo, waarmee kan ik je helpen?