Business coaching

Business coaching is voor de ondernemer die wil groeien, zakelijk en persoonlijk.

Jij bepaalt uiteraard zelf het onderwerp waarop je gecoacht wilt worden. In de praktijk blijkt dat niet altijd even helder te zijn. Vaak zijn het meerdere onderdelen die tezamen moeten leiden tot het behalen van doelstellingen. Als business coach stel ik vragen die je jezelf misschien niet stelt. Ik moedig je aan om elk onderdeel te benoemen, helder te krijgen en scherper te stellen. Samen werken we ook aan de verbinding tussen de zakelijke doelstellingen en jouw persoonlijke ambities. Ik begeleid jou in jouw proces van bewustwording van je eigen verantwoordelijkheid en jouw intrinsieke leiderschap om je eigen doelen te stellen en die zelf na te streven, waarbij ik als Business coach uiteindelijk overbodig word.

Proces
Business coaching is een proces. Er zijn geen quick fixes. Door het proces gedegen op te zetten en te doorlopen, werken we samen om het bedrijf op koers te krijgen en te brengen van waar het nu is naar waar je het wil hebben. Regelmatig houden we diepgaande gesprekken. Moeilijke onderwerpen worden niet geschuwd. Harde noten worden gekraakt. Voortgang wordt bewaakt.

Elk coachtraject begint met een intakegesprek, persoonlijk of online. Dat is kosteloos en uiteraard geheel vrijblijvend.

We maken nader kennis en stellen jouw coachvraag vast en praten over jouw doelen. Als coachee vertel jij mij op jouw eigen wijze wat voor jou belangrijk is om aan te werken. Jij bepaalt of we verder gaan. We spreken een aantal verdiepingsgesprekken af en gaan aan de slag. Gedurende het proces wordt duidelijk hoeveel tijd nodig is of voor jou wenselijk is.

Waar? In mijn coachruimte, op jouw werk, achter de computer, wandelend in een mooie omgeving, het is aan jou.

Doelen stellen
Zodra je duidelijk hebt welke richting je met het bedrijf op wilt en wat je wilt bereiken, werk ik als Business coach met je samen aan de plannen, de prioriteiten en de strategieën die nodig zijn om je doelen te bereiken. Dat kan een zakelijk doel zijn, maar ook een privé doel omdat het je persoonlijk raakt. Dat gaan we samen ontdekken en we gaan er samen aan werken.

Je verwerft diepgaande inzichten en je creëert ruimte voor jezelf om gestaag naar je doelen toe te werken.

Business coaching is voor iedereen. Wellicht ook voor jou,…

Naast business coaching kan je ook kiezen voor personal coaching, team coaching, wandel coaching of e-coaching.

Neem contact op voor meer informatie, kosten of een intakegesprek

Contact
Chat openen
1
Hallo, waarmee kan ik je helpen?