Wandelcoach Rhenen

Ben je op zoek naar een wandelcoach Rhenen en omgeving? Loop je steeds vast op bepaalde zaken en weet je niet hoe je deze op kan lossen? Ben je erg ambitieus en wil je betere resultaten? Of wil je persoonlijk groeien? Een wandelcoach kan je hierin op de juiste weg helpen! Oftewel, een wandelcoach is er voor iedereen die wil groeien, zakelijk en persoonlijk.

 

Wat doet een wandelcoach Rhenen?

Wandelen terwijl je wordt gecoacht. Kan dat wel? Ben je dan niet snel afgeleid, niet bij de les? Nee, juist niet. Wandelcoaching kan heel goed werken. Gesprekken in een coachruimte zijn echt niet altijd beter. Wandelcoaching is gewoon anders. Het kan juist een hele goede keuze zijn.

Wandelcoaching heeft belangrijke voordelen. In een coachruimte zit je vaak tegenover elkaar, wandelen doe je juist naast elkaar. Wanneer je tegenover elkaar zit in een afgesloten ruimte, dan worden stiltes al gauw als ongemakkelijk ervaren. Dat is anders wanneer je wandelt. Dan is het juist fijn als je even stil bent, om je heen kijkt en van de omgeving kunt genieten. Zo creëer je de ruimte om over het gesprek na te denken, terwijl je nog in gesprek bent. Na een enkele minuten pak je het gesprek gewoon weer op.

Die rust en ruimte van de omgeving biedt jou ook ruimte. Ruimte voor reflectie, bedenken wat je nou echt belangrijk vindt, waar het je werkelijk om gaat. Hierdoor kan je rustiger nadenken en bespreken op welke wijze je jouw doelen wil bereiken. Je bewustzijn van al deze zaken groeit. Jij groeit.

Werkwijze

Elk coachtraject begint met een intakegesprek, persoonlijk of online. Dat is kosteloos en uiteraard geheel vrijblijvend.

We maken nader kennis en stellen jouw coachvraag vast en praten over jouw doelen. Als coachee vertel jij mij op jouw eigen wijze wat voor jou belangrijk is om aan te werken. Jij bepaalt of we verder gaan. We spreken een aantal verdiepingsgesprekken af en gaan aan de slag. Gedurende het proces wordt duidelijk hoeveel tijd nodig is of voor jou wenselijk is.

Waar? In mijn coachruimte, op jouw werk, achter de computer, wandelend in een mooie omgeving, het is aan jou.

Arnaud als wandelcoach Rhenen

Arnaud heeft veel ervaring met (wandel)coaching. Van jongs af aan is hij ondernemend geweest. Dat begon al toen hij op zijn 20e richting Zweden vertrok. Hij bleef hangen en heeft er uiteindelijk ruim twee jaar gewoond en gewerkt. Terug in Nederland startte hij zijn IT-bedrijf. Tien jaar later opende hij een vestiging in Amerika. Vijftien jaar daarna verkocht hij zijn bedrijf. Deze periode heeft hem zowel als werknemer als werkgever veel geleerd, waardoor hij zaken van beide kanten kan bekijken en ze op waarde schatten.

Hierdoor kan hij je helpen om orde op zaken te stellen. Wat gaat er goed? Waar is nog ruimte voor verbetering? Waar loop je tegenaan? Dit zal de basis zijn voor het coachingstraject. Aan de hand van dit soort vragen krijgt een coach namelijk inzicht in jouw leven. De wandelcoach geeft concreet en eerlijk advies zodat jij je eigen doelen kan nastreven. Hij biedt hulp waar jij dat nodig hebt. Dit kan van alles zijn.

Wandelcoach Rhenen

Het coachingstraject

Jij bepaalt uiteraard zelf het onderwerp waarop je gecoacht wil worden. In de praktijk blijkt dat niet altijd even helder te zijn. Vaak zijn het meerdere onderdelen die tezamen moeten leiden tot het behalen van doelstellingen. Als coach stelt Arnaud vragen die je jezelf misschien niet stelt. Hij moedigt je aan om elk onderdeel te benoemen, helder te krijgen en scherper te stellen. Samen werken we ook aan de verbinding tussen eventueel zakelijke doelstellingen en persoonlijke ambities. Hij begeleidt je in jouw proces van bewustwording van je eigen verantwoordelijkheid en jouw intrinsieke leiderschap om je eigen doelen te stellen en die zelf na te streven, waarbij hij als wandelcoach uiteindelijk overbodig word.

 

Proces

Wandelcoaching is een proces. Er zijn geen quick fixes. Door het proces gedegen op te zetten en te doorlopen, werken we samen om je doelen op koers te krijgen en te brengen van waar het nu is naar waar je het wil hebben. Regelmatig houden we diepgaande gesprekken. Moeilijke onderwerpen worden niet geschuwd. Harde noten worden gekraakt. Voortgang wordt bewaakt.

TOP-COACHING

Arnaud combineert zijn ervaringen uit het zakenleven met die van zijn klimexpedities en gebruikt ze als input voor zijn coachingsessies. Wil jij verder gaan dan alleen een wandelcoachingstraject? Dat kan! Arnaud biedt namelijk ook een coachingstraject aan met een wandeltocht in het buitenland. Dit coachingstraject heet TOP coaching en heeft twee coachingsprogramma’s waar je uit kan kiezen: TOP-WEEK en OVER DE TOP. Wanneer je voor een coachingsprogramma met een tocht kiest, hebt je alle ruimte om tot nieuwe inzichten te komen, ideeën op te doen en keuzes te maken. Ontdek of deze manier van coaching bij jou past!

Doelen stellen met een wandelcoach Rhenen

Zodra je duidelijk hebt welke richting je op wil en wat je wil bereiken, werkt Arnaud als wandelcoach met je samen aan de plannen, de prioriteiten en de strategieën die nodig zijn om je doelen te bereiken. Dat kan een zakelijk doel zijn, maar ook een privé doel omdat het je persoonlijk raakt. Dat gaan we samen ontdekken en we gaan er samen aan werken. Je verwerft diepgaande inzichten en je creëert ruimte voor jezelf om gestaag naar je doelen toe te werken.

Wandelcoaching is voor iedereen. Ook voor jou! Neem contact met me op!

Arnaud is naast wandelcoach Rhenen ook actief in andere steden, zoals Utrecht, Veenendaal, Geldermalsen en Ede.

Neem contact op voor meer informatie, kosten of een intakegesprek

Contact
Chat openen
1
Hallo, waarmee kan ik je helpen?