Welkom!

Expeditie Gross Glockner

Mijn naam is Arnaud de Wilde. Sommigen denken dat ik een avontuurlijk leven leid als Expeditieklimmer in Afrika, Zuid-Amerika of Antarctica. Anderen vragen me als spreker of voor een mooie presentatie, soms zakelijk georiënteerd met een boodschap en andere keren als vertier om eens naar een spannend verhaal te kijken en te luisteren. En dan zijn er die mij als coach waarderen. Alle drie klopt. Zo is het ABC-concept ontstaan van Adventure Business en Coaching!

Bergbeklimmen

Heb je wel eens het gevoel dat je vastzit? Dat je niet verder komt? Dat je geen keuze durft te maken? Of erger, dat je geen keuze meer ziet? Als ondernemer, manager of werknemer op je werk of daarbuiten? We hebben dat misschien allemaal wel eens gehad. Het is geen fijn gevoel. Maar wat wel fijn is, is dat je er iets aan kan doen. Je staat er niet alleen voor. Een coach kan jou helpen. Ruim 1 op 5 personen kiest ooit eens voor een coachtraject om samen te werken aan wat voor hem of haar belangrijk is.

Wil jij onder begeleiding de Kilimanjaro beklimmen? Dan is mijn OVER DE TOP coaching programma echt wat voor jou! Ben je op zoek naar een coaching traject met wandel experience? Dan is TOP-week een goede keuze! De TOP coaching trajecten zijn een unieke ervaring waarin coachen en bergbeklimmen samenkomen.

TOP coaching traject

Er zijn twee TOP coach programma’s: TOP-week en OVER DE TOP. Deze programma’s zijn alleen of in een groep te volgen. Een traject zorgt voor inspiratie, reflectie en groei. Tijdens een intensieve periode werk je samen met mij aan het behalen van jouw dromen of doelen. Wil je meer weten over TOP coaching? Klik dan hier!

 

TOP-week

Het TOP-week coach programma is een periode van 10 weken. In deze 10 weken beginnen we met een kennismaking en reflectie, waarna we op een locatie naar keuze aan je driedaagse wandel experience gaan beginnen. Na deze fantastische ervaring volgt er nog een reflectie en een afsluiting. Al met al een hele waardevolle beleving! Wil je meer informatie over TOP-week?

OVER DE TOP

Het OVER DE TOP coachprogramma is een intensief coachingstraject waarin je in 5 maanden wordt voorbereid om de Kilimanjaro in Tanzania te beklimmen. Dit is één van de beroemde Seven Summits, de hoogste top op elk van de zeven continenten. Tijdens dit traject is er ruimte, tijd en rust voor diepgaande gesprekken. Ook is er ruimte om nieuwe inzichten op te doen. Een unieke ervaring die op een unieke wijze kan worden ingevuld.

Het OVER DE TOP programma kan ook parallel worden doorlopen aan een project of grote verandering die moet worden doorgevoerd. Steeds als een stap in het OVER DE TOP programma wordt gemaakt, wordt ook een stap gezet in jouw project of veranderingstraject. Dat kan een zakelijk traject zijn, maar natuurlijk ook een privéaangelegenheid. Meer informatie over OVER DE TOP?

Spreker, coach en avonturier

Naast TOP coaching bied ik ook andere soorten coaching aan en ben ik spreker en avonturier. Wil je ergens meer informatie over? Of wil je vrijblijvend kennismaken? Neem gerust contact met me op!

Neem contact op voor meer informatie, kosten of een intakegesprek

Contact
Chat openen
1
Hallo, waarmee kan ik je helpen?