Personal coaching

Personal coaching is voor iedereen. Het maakt niet of je een persoonlijk, privé gerelateerd doel wilt nastreven of een zakelijk doel. Met een coach werk je samen aan jouw doel. Je verwerft diepgaande persoonlijk inzichten en je creëert ruimte voor jezelf om gestaag naar je doelen toe te werken.

Met coaching start je een proces waarin je bewust wordt van je onderbewustzijn. Je bevorderd jouw persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke groei op een duurzame wijze.

Je doet het zelf, maar de coach begeleidt je steeds één op één, op een professionele wijze. De coach zijn cliënt (coachee genoemd) zijn gelijkwaardig. De coachee bepaalt het doel. De coach ondersteunt bij het behalen daarvan.

Tijdens de gesprekken reflecteer je op je eigen doen en laten, je eigen kennis en kunde en je eigen verwachtingen. Je coach houdt je scherp, maar werkt daarbij niet op het scherpst van de snede. Zo ontstaan nieuwe inzichten en wordt je bekwamer in het stellen en bereiken van je doelen.

Zo kan je werken aan je talent, je carrière, je vertrouwen, je functioneren of andere vraagstukken die je verder zou willen ontwikkelen. Zaken worden helder, belemmerende patronen worden doorbroken en nieuwe wegen worden zichtbaar.

Personal coaching is voor iedereen. Wellicht ook voor jou,…

Naast personal coaching kan je ook kiezen voor business coaching, team coaching, wandel coaching of e-coaching.

Elk coachtraject begint met een intakegesprek, persoonlijk of online. Dat is kosteloos en uiteraard geheel vrijblijvend.

We maken nader kennis en stellen jouw coachvraag vast en praten over jouw doelen. Als coachee vertel jij mij op jouw eigen wijze wat voor jou belangrijk is om aan te werken. Jij bepaalt of we verder gaan. We spreken het aantal verdiepingsgesprekken af en gaan aan de slag.

Waar? In mijn coachruimte, op jouw werk, achter de computer, wandelend in een mooie omgeving, het is aan jou.

Veel werkgevers bieden een vergoeding voor opleidingen of persoonlijke ontwikkeling en in dat kader soms ook voor coaching. Er zijn mogelijkheden om coaching als studiekostenpost bij de belastingaangifte af te trekken, voor particulieren, werkgevers en zelfstandig ondernemers. Informeer gerust bij de belastingdienst.

Neem contact op voor meer informatie, kosten of een intakegesprek

Contact
Chat openen
1
Hallo, waarmee kan ik je helpen?